Skip to content

Crnogorsko udruženje studenata političkih nauka - MAPSS

Studiraš na Fakultetu političkih nauka?

Udruženje studenata političkih nauka, MAPSS (Montenegrin Association of Political Science Students) je nevladina organizacija osnovana jula 2006. godine. Otvaranje Fakulteta političkih nauka u Podgorici stvorilo je potrebu kod studenata za osnivanjem organizacije koja će raditi na poboljšanju statusa studenata, razvijanju studentskog aktivizma i doprinese razvoju političkih nauka.

Cilj organizacije je objedinjavanje studenata političkih nauka, razvijanje analitičkog i naučnog mišljenja putem projekata koji će donjeti odgovore i rješenja na zbivanja u državi i šire. Razmjena iskustava, znanja, sprovođenje originalnih ideja u djelo, kao i podsticanje drugih na akciju za rad su razlozi zbog kojih ovo Udruženje opstaje godinama i čiji članovi konstantno rade na dostizanju ovih ciljeva.

Od februara 2014. godine projekat Videodrom nastavlja sa radom pod okriljem Crnogoskog udruženja studenata političkih nauka, MAPSS.

Videodrom je program na Fakultetu političkih nauka, nastao kao plod rada filmskih entuzijasta zainteresovanih za sve oblasti društvenih dešavanja pogotvo za politiku.

Program je osnovan 2006. godine i predstavlja jedan od najstarijih programa studenata političkih nauka.

Za dodatne informacije obratite se putem e-maila: videodrom@2014gmail.com.

Pratite ih putem: Facebook-a i Twitter-a

Više informacija na www.mapss.me.

Danas smo lansirali platformu #UReport. :) Cilj ove platforme je da, putem aplikacija za dopisivanje,...
U srijedu, 16. maja, pokrećemo platformu namijenjenu mladima od 15 do 24 godine – #UReport....
Strategija za mlade 2017-2021 Crna Gora
Youth Strategy 2017-2021 Montenegro
* obavezno polje