Skip to content

NVO 35 mm

Želiš da se baviš istraživačkim novinarstvom?

Organizacija 35mm je klub slobodnih pojedinaca kojima je cilj očuvati slobodno razmišljanje i javno kritikovanje. Svi su dobro došli, posebno mladi kreativni ljudi, koji žele da svojim radom oplemene crnogorsko društvo, da ga liše predrasuda i nejednakosti.

35mm je naročito posvećen mladima, osluškuju njihove probleme i želje, a kroz obuke i škole istraživačkog novinarstva kontinuirano ih animiraju da im se pridruže na putu kritičkog promišljanja.

Organizacije je do sada sprovela aktivnosti neformalnog obrazovanja kroz 3 škole istraživačkog novinarstva za mlade novinare. Oprobali su se i u obučavanju mladih novinara preko modernih tehnologija kroz on-line školu istraživačkog novinarstva. Bavili su se mnogim falinkama u sistemu, a u fokusu su im bile prie svega slabo zastupljenje i ranjive grupe i mladi.

 

Kroz njihove medijske kanale, emisiju Robin Hud i portal E-Balkan.net, pružaju šansu svima da perom upru na sistemske boljke koje nas okružuju i iznesu svoj kritički stav o stanju u društvu

Više informacija na http://www.gamn.org/35mm/.

Danas smo lansirali platformu #UReport. :) Cilj ove platforme je da, putem aplikacija za dopisivanje,...
U srijedu, 16. maja, pokrećemo platformu namijenjenu mladima od 15 do 24 godine – #UReport....
Strategija za mlade 2017-2021 Crna Gora
Youth Strategy 2017-2021 Montenegro
* obavezno polje