Skip to content
19.05.2015 u 12:05

Coursera – besplatni kursevi iz svih oblasti

Coursera je online platforma koja pruža potpuno besplatne kurseve nekih od najprestižnijih američkih, kanadskih i australijskih univerziteta, svakome ko se registruje. Ovaj vid online obrazovanja omogućava bilo kome, sa bilo koje tačke na planeti, da dobije nova znanja i informacije.

Detaljnije
08.05.2015 u 15:05

Mladi Pljevljak proizvede tonu meda godišnje

Radoslav Zečević je jedan od motivacionih govornika u Sebi želim: kampanji na motivacionom događaju za mlade u Pljevljima. Student je Biotehničkog fakulteta u Podgorici i jedan od najuspješnijih crnogorskih pčelara.

Detaljnije
09.04.2015 u 14:04

Pola nesreće je što ne cijenimo dovoljno svoju sreću

Andrijina priča će vas ostaviti bez teksta. Zbog Andrije ćete zasigurno cijeniti male, ali nikako zanemarljive radosti u životu. Andrija će vas inspirisati i motivisati da svaki dan iskoristite kao jednu jedinu posebnu šansu. Andrija Samardžić je primjer kako se u životu sve može.

Detaljnije
25.03.2015 u 14:03

Postmilenijumski ciljevi i svijet kakav želimo

Piše: Marija Dedić, studentkinja Pravnog fakulteta u Podgorici i volonterka u volonterskom klubu "Centar za prava djeteta Crne Gore" Mladi su jedna od prioritetnih grupa čiji glas Ujedinjene nacije žele da čuju pri definisanju razvojne agende, pa je tako i ovaj Forum bio prilika da mladi aktivno učestvuju u kreiranju svjetske razvojne politike za period nakon 2015.

Detaljnije
10.02.2015 u 11:02

Blog Ivane Zorić

Učesnica kampanje Sebi želim, Ivana Zorić, sedamnaestogodišnjakinja iz Berana, inspirisana učešćem u kampanji, počela je da piše svoj blog!

Detaljnije
22.09.2014 u 15:09

Mladi u prostoru i vremenu

Piše: Miloš Marković, stažista na Zajedničkom programu UN za mlade, Kancelarija za koordinaciju Sistema UN, Podgorica Godinu dana ranije, moglo se reći da mladi u Crnoj Gori nijesu imali prostor, a nije bilo ni pogodno vrijeme za njihov aktivizam. Međutim, stvari se mijenjaju. Ima nešto pozitivno i ispirativno u ovom periodu omladinskog aktivizma i stvaranja omladinskih organizacija i organizacija koje rade sa i za mlade. Mladi su napokon pokretači promjena koje će biti od koristi i generacijama koje dolaze nakon.

Detaljnije
11.08.2014 u 23:08

Šta želimo sebi?

Piše: Anđela Mićanović, stažistkinja u Kancelariji za koordinaciju Sistema UN u Podgorici U proteklih mjesec dana imala sam izuzetnu priliku da, u svojstvu stažistkinje, budem dio inicijative “Sebi želim”, koju je sproveo Sistem Ujedinjenih nacija u zemlji u saradnji sa Ministarstvom prosvjete/Upravom za mlade i sport, a u okviru koje sam posjetila seriju motivacionih događaja za mlade. Energija mladosti okupljene na jednom mjestu, spremne da podijeli iskustva, probleme i nedoumice, uz pomoć ljudi željnih da vide promjenu u društvu, okupila se u crnogorskim gradovima sjevera.

Detaljnije
Još danas i sjutra se možete prijaviti za našu Team building radionicu koja će se...
Za kraj školske godine pripremili smo vam još jednu radionicu! :) Ovog puta radićemo na...
Strategija za mlade 2017-2021 Crna Gora
Youth Strategy 2017-2021 Montenegro
* obavezno polje